EN

Cykling og fællesskab i undervisningen

Kan motion skabe fællesskab og motivere flere elever til at lykkes med uddannelsen? Det afprøver SOSU Midt- og Vestjylland lige nu med indsatsen Cykling+

På Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland cykler mere end 40 elever sammen i projektet Cykling+. Det gør de, fordi skolen i samarbejde med Raido afprøver en ny faglig og social indsats, der skal motivere eleverne og styrke deres sundhed, trivsel og fællesskab gennem praktisk erfaring med indendørscykling.

Fra august til november 2021 afprøves indsatsen som en del af det obligatoriske forløb SUND på social- og sundhedsuddannelserne. Indsatsen kombinerer undervisning og motion, hvor eleverne lærer om de sundhedsmæssige fordele ved fysisk aktivitet, får praktisk erfaring med motivations- og coachingredskaber samt dyrker motion i form indendørscykling sammen med deres klassekammerater. Målet er at styrke elevernes sundhed og fællesskabsfølelse, så flere gennemfører uddannelsen.

Skriv til hello@raido.org for at høre mere om indsatsen og mulige samarbejder.

INTERESSERET I ET SAMABEJDE?

Vil du gerne høre mere om indsatsen eller om mulighederne for andre former for samarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Skriv til os her