EN

Vil du også arbejde for at flere (udsatte) unge lykkes med uddannelsen?

PRAKTIKANTER SØGES TIL efteråret 2022

Er du skarp til antropologi, kommunikation, grafisk design eller dataanalyse? Og vil du være med til at udvikle Raido fra startup til etableret og anerkendt nonprofit-organisation? Så tag endelig fat i os!

Raido søger ambitiøse og dygtige studerende, der deler vores passion for unge, uddannelse og fællesskab.

Vi er et lille dynamisk hold frivillige og ansatte, der arbejder hårdt for at gøre en forskel for unge i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og eksperter på tværs af den offentlige, private og civile sektor. I praksis arbejder vi både fra kontoret på Amager og online med høj fleksibilitet.

Til efteråret 2022 søger vi praktikanter fordelt på fire forskellige profiler.

Ansøgningsfristen er 4. april. Ansøgninger behandles løbende, så send hurtigst muligt 😃

Send din ansøgning til work@raido.org med mindst tre ting (a) din motivation for at søge hos Raido, (b) dit CV og (c) karakterblad fra seneste uddannelse.

 

 

1. Antropologi, Etnologi & Design- du vil designe nye indsatser via feltarbejde, interviews og workshops med høj involvering af elever og ansatte på erhvervs- og gymnasiale uddannelser

2. Kommunikation & PR - du er en haj til at fortælle engagerende historier fx via interviews, nyhedsartikler og kreative SoMe-posts

3. Samfundsvidenskab og business - du er stærk analytisk og studerer på sociologi, statskundskab, business eller lign. samfundsvidenskabelig uddannelse.

4. Grafisk design - du har et skarpt øje for det visuelle, og du har lyst til at arbejde med grafiske produktioner og videreudvikling af designkoncepter

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning til work@raido.org hurtigst muligt og senest den 5. november. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Steffen på tlf. 40 62 03 21.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en mail