EN

Morgensamling 2.0 for fællesskab og engagement

Kan quizzer og kendisser skabe fællesskab og motivere nye elever til at lykkes med uddannelsen? Det tester SOSU Midt- og Vestjylland med indsatsen "Go' morgen SOSU".

Raido er gået sammen med Social og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland om at udvikle og afprøve en ny indsats for skolefællesskab og tidlig socialisering - også under corona. Indsatsen består af en række online morgensamlinger for de nye grundforløbselever, som skolen afprøver i februar og marts 2021.

Go' morgen SOSU er en gentænkning af den klassiske morgensamling, hvor elever og undervisere fungerer som aktive medskabere, der dels forbereder ugentlige indslag og dels optræder live i "studiet". På den måde er Go' morgen SOSU meget mere selve morgensamlingerne: Det er også processen forud for morgensamlingerne, hvor eleverne mødes og forhåbentlig skaber nye og stærkere relationer. Og lige præcis dét kan have afgørende betydning for elevernes motivation til at gennemføre uddannelsen.

Skriv til hello@raido.org for at høre mere om indsatsen og mulige samarbejder.

Rul ned og mød udvalgte aktører i Go' morgen SOSU 👇

Interesseret i et samarbejde?

Vil du gerne høre mere om indsatsen eller om mulighederne for andre former for samarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Skriv til os her

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Raido om en nytænkende og ambitiøs indsats for at styrke vores elevers fællesskab. Raido har givet os adgang til helt nye idéer, samarbejdspartnere og strukturelle metoder, som har gjort det muligt at gentænke frafaldsindsatser på en kreativ og engagerende måde.

Mads Schmidt Haagensen, direktør SOSU Herning