EN

Uddannelser går sammen, så flere elever fuldfører

27.05.2020

Udviklingsforum samler uddannelser fra hele landet for at videndele og sammen bekæmpe frafald

Siden november 2019 har Raido indledt en række samarbejder med uddannelsesinstitutioner på tværs af Danmark. Dette er blevet til et udviklingsforum, der har til formål at supplere Raidos pilot-udviklingsarbejde, ved at videndele og skabe relationer på tværs.

Raidos Ledernetværk består af uddannelsesledere og vejledningschefer, der mødtes for første gang i Slagelse den 15. september 2020. Deltagerne i netværket er ledere fra uddannelser på tværs af VUC'er, SOSU-skoler og andre erhvervsskoler, som mødes for at videndele og udforske samarbejder med fokus på frafaldsindsatser.

VUC Klar var værter på dagen, som bl.a. bestod af inspirationsoplæg og workshops med danske og internationale eksperter inden for social- og uddannelsesområdet, herunder fra:

  • Vanessa Wilkins, tidl. direktør, Nike School Innovation Fund 
  • Ole Roemer, Kvalitetskonsulent, SOSU H
  • Anne Görlich, forsker, CeFU - Center for Ungdomsforskning
  • Mikkel Frich, tidl. direktør, EdTech Danmark 

Hver uddannelsesinstitution deltager med 2-3 ledere. Der er stadig plads til flere medlemmer. Skriv til hello@raido.org for mere info.

VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Er du uddannelsesleder eller vejledningschef og arbejder med at reducere frafald på jeres skole, så kan du nå det endnu! Den 15. september 2020 mødes Raidos Ledernetværk hos VUC Klar i Slagelse - skriv med det samme, hvis I skal nå at få 2-3 pladser. 

Skriv for mere info og tilmelding

Vi er med i Raidos Ledernetværk for at få ny viden og sparring til vores arbejde med at mindske frafald, og for at udforske nye samarbejder med andre uddannelser.

Jacob Bro, Uddannelseschef, SOSU H