EN

Kan motion og fællesskab mindske frafald?

05.10.2021

Den 3. november kl. 11:30-15:00 mødes ledere fra erhvervs- og gymnasiale uddannelser i Odense til inspiration og erfaringsudveksling om frafald. Skal du nå at være med?

Der er stadig få pladser tilbage, når ca. 50 ledere fra hele landet mødes for at udforske nye veje, så flere elever og kursister lykkes med uddannelsen.

Ledermødet afholdes hos Kold College i Odense.

Som deltager får du:

  • Indsigt i en nyafprøvet frafaldsindsats, hvor motion og fællesskab indgår i undervisningen på SOSU Midt- og Vestjylland.

  • Inspiration til nye veje i en mini-workshop hvor lederne i grupper arbejder med en case indenfor temaerne pædagogik & didaktik og vejledning & SPS.

  • Mulighed for at møde andre skolemedlemmer og ledere fra fx SOSU H, Hvidovre Gymnasium, KVUC, Kold College, Roskilde Tekniske Skole, Nordvestsjællands HF & VUC, Rybners, Frederiksberg VUC & STX.

Mødet afholdes som en del af Raidos Ledernetværk. Er din skole ikke medlem, tilbyder vi dig at deltage gratis for, at du kan vurdere, om det er noget for dig og din skole at deltage i som betalende skolemedlemmer i 2022.

Se program og tilmelding her

Skal du være med den 3. nov.?

Netværket er for ledere på erhvervs- og gymnasiale uddannelser, der er nysgerrige på nye veje for at mindske frafald. Lyder det som noget for dig?

Tilmeld dig her