EN

Skal vi bekæmpe frafald sammen, så færre ender på en skæv livsbane?

Frafald skyldes ofte en kombination af personlige, sociale og faglige forhold, der udfordrer elevers motivation og mestringsevne. 

Skal vi knække frafaldskurven kræver det nye idéer og partnerskaber. Herunder kan du læse mere om, hvordan Raido udvikler nye indsatser i samarbejde med uddannelsesinstitutioner fra hele landet - herunder fra eud, stx, hf, vuc. 

Er du nysgerrig på at høre mere om Raido og hvordan et samarbejde kunne se ud i praksis, så tag endelig fat i os. 

Skriv til os for at høre mere

Vi oplever Raido som en ambitiøs og professionel udviklingspartner, der hurtigt formår at tilpasse sig vores lokale kontekst og elever

Uddannelseschef, erhvervsskole på Sjælland

NY VIDEN OG INDSATS FOR JERES ELEVER

Er I som uddannelsesinstitution nysgerrige på at finde "blinde vinkler" og få bud på konkrete frafaldsindsatser tilpasset jeres elever? Så er Raidos forstudie måske noget for jer.

Et forstudie gennemføres typisk inden for 1-3 måneder fra første møde og består af 1-2 dages feltarbejde, interviews og workshop med udvalgte elever og kolleger, samt en dataanalyse, der tilsammen kortlægger udfordringer og muligheder for at flere elever får success med uddannelsen.

Indsigterne vendes løbende og samles i en rapport og et idékatalog, hvorefter vi sammen afklarer potentialet for at afprøve en af de foreslåede indsatser som pilotprojekt. Såfremt indsatsen viser positive resultater er ambitionen, at den udbredes til flere afdelinger og uddannelse, så vi når endnu flere unge og unge voksne.

Kontakt os for at høre mere

Følg med på Raidos rejse

Få seneste nyt fra Raidos arbejde med unge, uddannelse og fællesskab