EN

Få viden, inspiration og sparringspartnere

Raidos Ledernetværk er et handlingsorienteret udviklingsforum for ledere på erhvervs- og gymnasiale uddannelser (herunder HF på VUC) med interesse i at mindske frafald. 

Raido inviterer eksperter fra den offentlige og private sektor til at dele viden og indsigter via inspirationsoplæg og debatter. Sammen videreudvikler vi nye indsatser, videndeler og inspirerer nye samarbejder på tværs af uddannelser. På den måde fungerer ledernetværket som et nationalt acceleratorprogram for effektive frafaldsindsatser. 

Medlemskab af Ledernetværket giver bl.a. adgang til to årlige fysiske netværksmøder, medlemsdrevne tematiske arbejdsgrupper (fx Onboarding, Tosprogede elever, Vejledning og Støtte) samt et digitalt forum med vidensrapporter, inspirationsvideoer, skoleinterviews mv.

Hvis Ledernetværket lyder som noget for dig og din skole, så tag endelig fat i os for at høre om mulighederne.

Skriv til steffen@raido.org.

Se Ledernetværkets fordele, aktiviteter og priser

Vi er med i Raidos Ledernetværk for at få ny viden og sparring til vores arbejde med at mindske frafald, og for at udforske nye samarbejder med andre uddannelser.

Jacob Bro, Uddannelseschef, SOSU H

VIL DU DELTAGE I NETVÆRKET?

Som leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse kan du være med til at accelerere udviklingen af effektive indsatser for mere fællesskab og mindre frafald. Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om Raidos Ledernetværk eller andre muligheder for samarbejde.

SEND OS EN MAIL

DET KAN DU OGSÅ

 

>> Samarbejd med Raido 

 

>> Støt Raido

 

>> Søg praktik hos os