EN

Sammen om mindre frafald på tværs af uddannelser

Raidos Ledernetværk er et udviklingsforum for ledere på erhvervs- og gymnasiale uddannelser, som arbejder med at mindske elevers og kursisters frafald.

Ledernetværket mødes fire gange om året (skiftevis fysisk og online) for at udveksle viden og erfaringer og accelerere udviklingen af effektive indsatser, der forebygger frafald og styrker unges trivsel, motivation og fællesskaber.

 

Vær med til at gå nye veje for mindre frafald

Den 10. marts 2021 holder Ledernetværket sit næste online møde med tre hovedtemaer. Er du leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse, kan du stadig nå at tilmelde dig! Frist for tilmelding: 6. marts.

Vi kan afsløre, at mødet bl.a. vil byde på inspirationsindlæg fra en SIRIUS-soldat og videndeling om brug af kendisser til socialisering blandt nye elever.

Mød talerne og se temaerne her

 

Skal din skole være med?

Som medlem af ledernetværket får din skole:

  • Ny viden om frafald fra praktikere og eksperter på området
  • Indsigt i effektive indsatser, som hjælper flere elever med at gennemføre uddannelsen
  • Adgang til 40+ sparringspartnere fra hele landet gennem netværksmøder og et digitalt forum

Lyder det som noget for dig og din skole? Som leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse kan du til hver en tid sende en mail til hello@raido.org for at tilmelde dig eller høre mere om netværket.

Se fordele, aktiviteter og pris

VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Er du leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse, og arbejder du med at reducere frafald på jeres skole, så kan du nå det endnu! Den 10. marts 2021 mødes Raidos Ledernetværk på Microsoft Teams. Skriv inden den 6. marts, hvis din skole er interesseret i en plads.

Kontakt for info og tilmelding

Vi er med i Raidos Ledernetværk for at få ny viden og sparring til vores arbejde med at mindske frafald, og for at udforske nye samarbejder med andre uddannelser.

Jacob Bro, Uddannelseschef, SOSU H