EN

Sammen om mindre frafald på tværs af uddannelser

Raidos Ledernetværk er et udviklingsforum for ledere på erhvervs- og gymnasiale uddannelser, som arbejder med at mindske elevers og kursisters frafald.

Ledernetværket mødes fire gange om året (skiftevis fysisk og online) for at udveksle viden og erfaringer og accelerere udviklingen af effektive indsatser, der forebygger frafald og styrker unges trivsel, motivation og fællesskaber.

 

Skal din skole være med til at gå nye veje for mindre frafald?

Som medlem af Ledernetværket får din skole:

  • Ny viden om frafald fra praktikere og eksperter på området
  • Indsigt i effektive indsatser, som hjælper flere elever med at gennemføre uddannelsen
  • Adgang til 40+ sparringspartnere fra hele landet gennem netværksmøder og et digitalt forum

Lyder det som noget for dig og din skole? Som leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse kan du til hver en tid sende en mail til hello@raido.org for at tilmelde dig eller høre mere om netværket.

Se fordele, aktiviteter og pris

VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Er du leder på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse, kan du være med til at accelerere udviklingen af effektive indsatser for mere fællesskab og mindre frafald. Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om Raidos Ledernetværk eller andre muligheder for samarbejde.

SKRIV TIL OS

Vi er med i Raidos Ledernetværk for at få ny viden og sparring til vores arbejde med at mindske frafald, og for at udforske nye samarbejder med andre uddannelser.

Jacob Bro, Uddannelseschef, SOSU H